torstai 12. syyskuuta 2013

The One With Yankees Sunday

Viime sunnuntaina käytiin katsomassa isommalla porukalla New York Yankees vs. Boston Red Sock-peli, joka on siis yleisesti hyvin kilpailunhenkinen ottelu - kyseessä samaa skaalaa kuin Suomi-Ruotsi & lätkän maailmanmestaruusottelut! :D Yankee Stadium löytyy New Yorkista Bronxin alueelta, hyvin läheltä aluetta jossa vietin ensimmäiset kaksi viikkoa olostani täällä. Onneksi olin ostanut eilisenä päivänä Yankees-lippiksen, sillä suurimmalla osalla porukasta oli joukkueen lippis tai paita päällä..
Stadionhan oli aivan järkyttävän kokoinen ja tunnelma oli aika upea tuolla ylhäällä! Otettiin halvimmat paikat, sillä ajateltiin ettei meidän nyt missään kaikista etummaisina tarvitse olla ja oltiin kyllä valittu juuri oikeat paikat! Mun mielestä tuolta ylhäältä sai semmoisen hyvän overall experiencen ja näki vähän Bronxinkin skylinea - ja hyviä kuvia!
... ja kyllähän se Yankees voitti tällä(kin) kertaa ja tunnelma oli pelin jälkeen aika upea!
Pelin jälkeen lähdettiin Washington Heightsissä sijaitsevaan erittäin hyvään kiinalaiseen & japanilaiseen syömään - annos maksoi siellä 10 dollaria ja siitä riitti ruokaa 2 päivää sen jälkeenkin :D Kannatan käymistä jos hoodeille osuu! Alla osoite:

Empire Szechuan Noodle House
4041 Broadway
(between 170th St & 171st St) 
New YorkNY 10032

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti