keskiviikko 11. syyskuuta 2013

The One With Weekend Of Shopping and Relaxing

Viime viikonloppu tulikin älynopeasti (ehkä maanantaisen labor dayn vuoksi) ja yhtäkkiä oli jo perjantai - jota tietysti mentiin juhlistamaan after workeillä ja American size pihvillä! Täällä kun tilaa "pienen" pihvin niin saat semmoisen puolen kilon möhkäleen lautasellesi tai kun tilaat "pienen" kahvin niin samaa kokoa kutsutaan Suomessa suureksi että joo, siihen verrattuna täällä on halpaa syödä kun saa muutamaa euroa halvemmalla ja vielä puolet isompana kaiken! Anyways, mansikkamargarita maksoi 6 dollaria ja sisälsi ihan liikaa alkoholia...kiitos täkäläisten erilaisten alkoholilainsäädäntöjen!
Illalliselta suunnattiin Heinin kanssa vielä Victoria's Secretille shoppailemaan, jossa vietettiinkin loppuilta ja kello tuli puoli kymmenen jo!
Lauantai-aamu alkoi metroon raahautumisella muutaman vaatekassin kanssa ja aloittamalla muutto sinne vakituiseen asuntooni Manhattanilla. Tänään (tiistaina) muutin tähän siis oikeasti vasta! Mutta vein tavaroita, sitten nopea piipahdus Century 21:ssa, josta olisi taas löytynyt vaikka mitä - mutta onneksi en ostanut kuitenkaan muuta kuin perus teepparin ja lippiksen! Siitä kaupassa käymään!
...laihdutuskuurin & kuntokuurin ylläpitäminen vaatii täällä erikoiskykyjä, sillä kaupat on täynnä tämän näköistä tarjontaa. Täällä tulee halvemmaksi ostaa noita kuin hedelmiä, jotka on ihan järkyttävän hintaisia täällä!
 Saldo:
No mutta, lounaaksi kuitenkin Gray's Papayan Hot Dog, joka on luonnehdittu monessa eri leffassa maailman parhaaksi paikaksi, josta niitä voi tilata! "You can recognize a real newyorker from her affection to Gray's Papaya" lukee heidän seinillään ja minä ainakin rakastin! Hyvästä hodarista kertoi myöskin liikkeen ulkopuolella kiemurteleva pitkä jono. Gray's Papaya löytyy osoitteesta: 

2090 Broadway
(Between 71st & 72nd St)
New York, NY 10023 
Tämän jälkeen jatkettiin Heinin kanssa kohti Riverside Parkia, jossa hengailtiin ja rentoiltiin tuijottelemalla Hudsonia ja nauttimalla (siedettävän) kuumasta iltapäivästä merituulessa! Yankees lippiksen olin ostanut aamupäivällä Century 21:sta sunnuntaita ajatellen...
Sunnuntain ohjelmalla jatketaankin sitten erillisellä postauksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti